Annonse


Amazon med fransk vri

Amazon.fr åpner dørene med bøker, CDer, DVD og video i sitt sortiment. – Vi skal skape en tjeneste som gir franske brukere samme tilbud og opplevelse som våre øvrige 23 millioner kunder, samtidig som vi skal ivareta kundenes behov, både i Frankrike og blant fransktalende verden over, sier Amazon.fr-sjef Denis Terien ifølge det svenske mediemagasinet Vision.

Den tidligere børsyndlingen har møtt mye motgang i de siste månedene, men det ser altså ikke ut til at problemene har hatt innvirkning på satsingsviljen. Både partnerprogrammet Amazon Commerce Network og Amazons egne satsinger møtes med sterk tvil i markedet.

Ledende børsanalytikere har uttrykt sterk skepsis for verdivurderingen av selskapet, og den innflytelsesrike redaktøren av tidsskriftet Red Herring hevder at selskapet for alvor er ute og kjører.

Jason Pontin omtalte i begynnelsen av måneden Amazon.com som “et forferdelig selskap” etter å ha gjort et intervju med grunnlegger og administrerende direktør Jeff Bezos.

Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse