Annonse


Telenor kjøper britisk nettselskap

XTML presenteres som en av Storbritannias ledende tilbydere av Internett fjerndrift og applikasjoner for bedriftsmarkedet. Norsk Data leverer fra før av vedlikeholdstjenester av datamaskiner og IT-løsninger til det britiske bedriftsmarkedet.

Det engelske selskapet har kontorer i både London og Manchester, og selskapets adm. direktør John Ridd sier oppkjøpet innebærer en betydelig satsing på det britiske markedet for internettjenester.

– XTML vil kunne dra nytte av Norsk Datas betydelige kundebase, mens Norsk Data kan trekke veksler på vår erfaring og kompetanse. Dette understreker vår troverdighet i markedet og bringer oss ett steg nærmere å realisere våre forretnings- og utviklingsmålsettinger. Samtidig har våre muligheter på det internasjonale markedet med dette økt betraktelig, sier adm. direktør John Ridd i XTML.

Norsk Datas eierandel i XTML er på 76 prosent, og ND vil fortsette å fokusere på mulighetene innen fjerndrift og applikasjoner for næringslivet, heter det i en melding fra Telenor..

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse