Annonse


Den ultimate wap-søkemotor?

I følge selskapene skal søkemotoren kunne lete opp det beste wap-innholdet som er tilgjengelig på Internett. En innbygget elektonisk agent søker hele tiden gjennom Internett og katalogiserer relevante sider skrevet for wap-utstyr som PDAer og mobiltelefoner (WML).

Siden kan søkes både ved hjelp av ordinære Internettlesere og direkte fra waptelefoner. Finner du en tjeneste som virker fornuftig kan du teste denne i en wap-emulator på Internett for å se om tjenesten virkelig svarer til dine forventninger.

På denne måten kan du lete frem favorittsteder uten å ruinere deg på store mobiltelefonregninger.

Plukk fra liste

Siden gir deg dessuten muligheten til å begrense søket til nettsteder som er ”godkjent” av folkene i Mobile Lifestream, eller du kan velge fra hele listen med sider plukket ut av den elektroniske agenten.

Annonse


Alle treffene vil være katalogisert i kategorier som sport, nyheter, underholdning, billetter og handel, mobil/wap-tjenester, reiser osv.

Nettstedet velger hver uke ut ”ukens kule nettsted” og ”ti på topp”, slik at wapperne skal få mulighet til å se det beste av hva wap har å tilby. Brukere med egne WML-sider kan komme inn på listen ved å logge seg inn i en egen ”Add Zone”.

Allerede i dag ligger mer enn 200.000 sider inne i katalogene, og stadig kommer det nye til….

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse