Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Motorola v.2288 beste starttelefon

Når mobiltesten nå er oppdatert med starttelefonene Philips Savvy og Motorola v.2288 har situasjonen i startklassen endret seg. Motorola tar en klar ledelse med telefonen som har både wap og FM-radio.

Motorola V.2288
Denne gangen er det ikke testet nye telefoner i proff eller erfarenklassen. Det betyr at Siemens beholder sin posisjon på topp i begge disse klasser i alle fall en stund til. Men i startklassen er Motorola klar vinner, mens Philips Savvy ikke kommer opp blant de aller beste.

Om ikke lenge vil vi imidlertid få en rekke nye telefoner, og det er grunn til å tro at her kan endringene komme på løpende bånd. En av årsakene til dette er at det for hver nye generasjon mobiltelefoner også gjøres endringer i vekt, funksjonalitet og design.

GPRS-telefonene er også ventet på denne siden av nyttår. Det vil i første rekke få betydning i proffklassen, ettersom GPRS er en teknologi som brukes ved overføring av data.

  • Her kan du finne telefonen som passer best for deg.
  • Oversikt over de billigste, letteste, beste…
  • Søk etter markedets beste pris på Motorola v.2288
    (Et samarbeid mellom kjøpeguiden Zoomit og ITavisen)
  • Stikkord: Mobil