Annonse


Gratis MP3 rett ut av lufta

DU-R100 er en USB-radio fra D-Link. Med denne kan du lytte til dine favorittprogrammer på radio, samtidig som du jobber. Ved å koble radioen til USB-porten på en PC får du FM-radio i stereo fra PC-ens lydsystem.

Liten radio

Hele radioen er på størrelse med en PC-mus, og den medfølgende USB-kabelen er på drøyt to meter. Det betyr at du kan flytte antennen rundt til du finner en egnet plassering.

Den medfølgende programvaren gjør det enkelt å programmere favorittstasjonene, og med mulighet for å forhåndsprogrammere 200 stasjoner skulle det være rikelig med plass.

God lyd

Hvor god lyd du får fra FM-radioen avhenger selvsagt av hvor godt lydsystem du har på PC-en og hvor sterke radiosignaler det er på stedet der du befinner deg. Med helt ordinært lydkort og rimelige PC-høytalere fikk vi overraskende bra lyd ut av radioen.

Annonse


Kopier til MP3

Men det som kanskje er mest spennende er at du ved å klikke på en knapp kan ta opp radiolyden på PC-en. Lyden lagres i wav-format, som så kan konverteres til MP3.

Både ved innspilling til wav og konvertering til MP3 tilbyr D-link en rekke ulike innstillinger.

Alt i alt er D-Link en morsom liten radio, som etter det jeg kan se bare har ett svakt punkt. Det er antennen, som er konstruert slik at den har lett for å brekke.

Radioen leveres av Tate Da (www.tate.no) og prisen er 450 kroner.