Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gratis e-bøker til PDAen

Har du en Palm eller Visor er det ingen fare for at du skal gå tom for lesestoff med det aller første. Et amerikansk nettsted har gjort en rekke bøker tilgjengelige i eBook format. Og bøkene er gratis!

Blant titlene du kan velge fra er Dracula av Bram Stoker og Alice i Eventyrland av Lewis Carroll. Du kan også laste ned HTML Reference Guide, eller NFL terminliste for 2000-2001 sesongen.

Flere kategorier

Bøkene er inndelt i flere ulike kategorier, som underholdning, eventyr, sport, noveller, krim osv. I alt finnes 30 ulike kategorier med lesestoff til gratis nedlasting. Den eneste ulempen er at du må kunne engelsk…

Søkbare dokumenter

Bøkene og dokumentene er i AportisDoc format, en industristandard for komprimering, deling og utveksling av elektroniske dokumenter i alle størrelser. Ved hjelp av eBook kan du lese deg gjennom lange dokumenter uten å bla, og du kan også søke deg frem i teksten.

Bak tilbudet står Aportis Technologies Corp, i samarbeid med e-bokvarehuset MemoWare. Blant bøkene, som du finner du på www.aportis.com, er også en Engelsk-Norsk ordliste for slektsgranskere….