Annonse


Trådløst for homser

Gjennom et samarbeid med AvantGo kan GayWired.coms brukere få tilgang til en rekke kanaler og tjenester på GayWired.coms nettsted også fra waptelefoner og PDA-er med Windows CE plattform. Tjenesten skal være gratis.

Relevant informasjon

”GayWired.com er stolte av å være den første homsewebben som kan tilby viktige homorelaterte nyheter og informasjon samt film- og musikkanmeldelser, lister samt reise- og begivenhetsinformasjon til vårt stadig mer mobile publikum,” skriver Fabrice Tasendo i GayWired.com i en pressemelding.

Gjennom AvantGo kan mer enn 700.000 registrerte brukere få tilgang til informasjon med relevans for homoseksuelle. Informasjonen kan mottas i realtid, eller den kan leses off-line via desktopsynkronisering.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse