Annonse


NeiTakk fra yaTack

YaTack har nå trukket seg. Selskapet mener at det kan ha vært en fordel med tørke på det grå pengemarkedet, når det gjelder muligheten for å etablere seg på det nordiske markedet.

Enige om avlysning

– Strukturforskjellene i de to selskapene var så forskjellige at et oppkjøp ikke ville innfri forventningene til partene, heter det i en melding fra det norske selskapet.

Selskapene oppgir at avlysningen er gjort i enighet.

Rett hylle

– Det påvirker ikke vår satsning på bøker, som er et av fem områder der yaTack ønsker å bli best i nærmeste framtid. Foruten reiser, lansert for to uker siden, er musikk, film data og elektronikk produktområder som vil framstå i ny og konkurransedyktig drakt i løpet av høsten, sier adm. direktør Christian Qvist i yaTack.

Annonse


Selskapet melder om rekordomsetning i juli, og 30.000 nye medlemmer. Omsetningen er størst i Norge, men veksten er god også i Sverige.

– Med 195 000 unike besøk i juni, med den kraftige veksten som har fortsatt i juli, tyder alt på at yaTack vil være størte handels-site i Sverige når de offiselle målingene blir offnliggjort om kort tid, heter det i en melding fra selskapet.

Spørsmålstegn

– YaTack har nå store medlemsmasser i alle de skandinaviske landene, og dette til tross for at svenske nettsteder, som Spray og LetsBuyIt, ikke har hatt noen stor suksess i Norge. Kanskje har det vært en fordel for yaTack at det har vært tørke i gråmarkedet den siste tiden.

– Det har gjort at vi følges med argusøyne, og gir oss muligheten til å bevise at vi er kommet for å bli. yaTack har på kort tid bygget seg en høy grad av tillit i et svensk internettmarked, der vi nå ser at det stilles alvorlige spørsmålstegn ved levedyktigheten til aktører som så langt har hatt en langt høyere medieprofil, sier Hans Christian Qvist.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse