Annonse


Sanyo vil lage kommunikator

Sanyo blir med Ericson, Matsushita, Motorola, Nokia, Psion, Philips og Sony på å utvikle Symbianbaserte mobiltelefoner. Sanyo vil bruke lisensen til å utvikle en rekke produkter for avansert mobilkommunikasjon basert på symbians softwareplattform EPOC.

Produktene skal integrere mobiltelefonens funksjonalitet med mobil databehandling.

Skal lage kommunikatorer

”Vi tar sikte på å utvikle mobile kommunikatorer for det voksende markedet for informasjonsnettverk,” sier Sanyos direktør, Dr. Tsugufumi Matsuoka.

”Symbian gir en unik blanding av ekspertise og teknologi, og har satt standarden for plattformen i fremtidens mobiltelefoner. Med en kombinasjon av våre erfaringer som produsent av forbrukerelektronikk og Symbians spisskompetanse på teknologi og telekom-integrering vil vi være i stand til å produsere kommunikatorer som vil virke på tvers av ulike nettverk.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse