Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Brå død for Living.com

Dagene er talte for nettbutikken Living.com. Selskapet stenger nettsidene og sender oppsigelser til møbelbutikkens 275 ansatte.

Living.com som har vært støttet av nettsuksessen Amazon.com, melder at de har gått tomme for midler, og begjærer seg konkurs.

Det Texas-baserte selskapet har ikke greid å hente inn frisk kapital etter nedgangen, som rammet Internett-aksjene i våres. 50 millioner dollar, som selskapet lokket til seg i januar, er brukt opp.

Living.com føyer seg dermed pent inn i en rekke av kapitalsvake nettbutikker. Nylig gikk Value America fallit, mens den høyprofilerte klesbutikken Boo.com kollapset i mai etter å ha svidd av 120 millioner dollar.

Amazon.com eier 18 prosent av Living.com, og hadde opsjoner på å kjøpe flere aksjer. Andre Living.com-eiere inkluderer amerikanske banker og kaffekjeden Starbucks.

Living.com startet virksomheten for ett år siden. I februar inngikk selskapet en avtale med Amazon.com om å betale 145 millioner dollar de neste fem årene for eksklusive rett til å selge møbler på Amazons nettsider.

(Origo)