Annonse


Vedlegg på wap

Selv om man lenge har hatt tilgang til e-post på waptelefonen, har det hittil ikke vært mulig å lese vedlegg.

Dialogue, som hevder at de allerede i Setpember i fjor gjorde verdens første demonstrasjon på wap e-post, demonstrerte i dag, for første gang i Europa, en løsning for å lese også vedlegg på mobiltelefonen.

Først i verden?

Selv om selskapet bare hevder å være først i Europa med en slik demonstrasjon, er det mulig at de også er først i verden. Ingen andre ledene internasjonale programutviklere har lansert en slik løsning.

Annonse


– Mens andre store aktører fortsatt snaker om mulig lanseringsdatoer for teknologien så ligger vi et skritt foran, i det vi faktisk leverer, sier Paul Griffiths, salgs- og markedsdirektør i Dialogue.

– Muligheten til å lese vedlegg er nøkkelen til suksess for wap, mens mobil tilgang til e-post er “killer ap”, sier Griffiths..

Den nye versjonen av Dialogue Expressway 2000 gjør det mulig for brukere å lese vedlagte Microsoft Office-dokumenter på waptelefonen, inkludert dokumenter laget i Word og Powerpoint. Dokumentene blir omgjort til enkel tekst, slik at de lett kan leses på telefonskjermen.

Komplett løsning

– Denne løsningen gir kundene all funksjonaliteten til PC-baserte e-post systemer, med muligheten til å svare, videresende, slette meldinger, se vedlegg, og slå opp i adresseboken, sier Dialogue.

Forrige måned kunne Dialogue melde at de har tegnet en verdensdekkende lisensavtale med Nokia for distribusjon av Expressway 2000 gjennom Nokias WAP Server 1.1.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse