Annonse


Tøff WAP-telefon fra Sony

Mangler salgsapparat

Det er ikke tvil om at CMD-Z5 med sitt friske design vil appellere til de teknofrelste. Men foreløpig er det usikkert når skapningen vil dukke opp i Norge. Ved Sony Norge får vi vite at men ikke har noen planer om å involvere seg i salget av mobiltelefoner. Fra våre naboer i Sverige får vi imidlertid opplyst at det kanskje ikke ser så mørkt ut like vel.

Sony har i dag ikke noe distribusjonsapparat for mobiltelefoner i vår del av verden. Men nå ansetter selskapet en mann som skal få orden på dette. Denne personen får ansvaret for Sonys mobiltelefonsatsing i Europa, og vil også sørge for å gjøre telefonene tilgjengelige for norske grossister.Sony Z5

Nytt design

Telefonen er ikke helt ulik forgjengeren CMD-Z1, den lille boksen med mikrofon til å vippe frem. Men i stedet for den særegne mikrofonen er Z5 utstyrt med flipp-lokk. Dessuten er telefonen blitt mindre og veier nå bare 82 gram.

Telefonen er utstyrt med WAP, avtalebok, e-postleser og en rekke andre finesser. Prisen er et foreløpig ingen som kan si noe om.