Annonse


Schwarzenegger terminerer webside

Når en reklamesnutt med Arnold Scwarzenegger dukket opp på websiden Gaijin a Go-Go, gikk Terminators advokater øyeblikk til sak.

Arnold stilte opp i en reklamefilm for DirecTV, som satser stort på å servere amerikansk underholdning til japanske tittere. Men verken tv-selskapet eller muskelmannen syntes noe videre om at reklamen også dukket opp på en amerikansk webside.

Krenket og misbrukt?

Advokatene hevder at å legge ut reklamefilmen var en krenking av både Schwarzeneggers intellektuelle opphavsrett (Er du flau, Arnold?), og misbruk av DirecTVs varemerke. Onsdag måtte Gaijin a Go-Go gi etter. De fjernet reklamefilmen fra sine nettsider, og la i stedet ut meldingen “we have been terminated”.

Men som vi har lært av Napster-saken, så hjelper det ikke så mye å stenge en kilde på nett, når den samme innformasjonen uungåelig vil dukke opp andre steder. I skrivende øyeblikk kan man laste ned nevnte reklamesnurt på www.burningorphanage.com.

Hvis Arnolds advokater kommer deg i forkjøpet, så finner du den sikkert et annet sted…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse