Annonse


Nokia 9110i er her

Nokia har laget tre nye applikasjoner til 9110: bildeverktøyet Quick Imaging, et fritekst søkeverktøy, og en wapleser. Disse programmene har blitt lagt inn på en minnebrikke, og en Communicator med denne minnebrikken markedsføres nå under produktbetegnelsen Nokia 9110i.

Oppgrader


For de som har en 9110 finnes det flere muligheter for oppgradering til 9110i. Det enkleste er kanskje å laste ned de nye programmene fra Club Nokia, men vær klar over at du trenger et minnekort for å få plass til de.

Forhandlerne vil også ha selge minnekort med de nye applikasjonene som du bare kan putte inn din 9110. 123Tele sier de vil selge slike 8MB-brikker for rundt 600 kroner.

Annonse


9110i i butikken

Har du ikke Communicator fra før, vil du naturligvis kunne hoppe rett på 9110i. Den nye modellen vil koste rundt 6 000 (inkl. moms), ifølge 123Tele.

For mer informasjon om Nokia Communicator, se her.