xxx

Annonse


5 000 klager på telesex

xxxDet har aldri vært så mange klager på telesex som nå.

– Her er det rett og slett mange som blir lurt. Enten bruker noen andres telefonnumre, sender ut regninger i hytt og pine eller utgir seg for å være andre, sier direktør Per Anders Stalheim i Forbrukerrådet til Dagbladet.

Teletorg stagnerer

Stalheim mener årsaken på økningen av klager er at selskap som tidligere drev på kanten nå har beveget seg over kanten.

– Mange av telesexoperatørene har en bøllete oppførsel. Vi mistenker at det i mange tilfeller er snakk om ren svindel. Noen ganger kommer regninga til mannen, men abonnementet står på kona, sier fylkessjef Beate Sjåfjell-Hansen ved Forbrukerrådet i Telemark.

I følge Dagbladet har 5 000 nordmenn kontaktet landets forskjellige forbrukerråd bare i år. Per Anders Stalheim ønsker seg et mer aktivt politi i denne typen saker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse