Annonse


Billigere og rundere fra Palm

Mens Palms håndholdte datamaskiner tradisjonelt sett har vært populære hos forretningsmenn og tekno-freaker, så retter Palm m100 seg mot et ungt og fersk publikum, noe vi først og fremst kan lese ut fra den relativt lave prisen (veil. 1630,- eks. moms) og muligheten for utskiftbar front i fem moteriktige farger (215,- pr deksel, eks. moms).

Men den lave prisen reflekterer gjør seg til gjelde i form av en del begrensninger, blant annet en skjerm som er 25% mindre enn på Palm V, og kun 2 MB minne.

Velkjent, med et par nyheter

Operativsystemet er velkjente Palm OS 3.5, med de vanlige kalenderfunksjonene, adressebok, huskelise, og infrarød dataoverføring.

Annonse


Nytt i denne modellen er også en ny notatfunksjon for håndskrevne notater og skisser, en høytlydende vekkerklokke, og ny HotSync kabel som gjør at man kan synkronisere uten å bruke bordlader. Merk at dette er en seriellkabel, ikke USB.

Blant det øvrige tilgjengelige tilleggsutstyret er et sammenleggbart tastatur til 950,- (eks. moms), og flere produkter fra tredjepartsutviklere er på vei, blant annet en MP3-spiller og et modem, melder Palm.

Se ellers www.palm.com

Annonse