Wang, Charles

Annonse


CA skiller ut ASP

Wang, CharlesDet var Charles Wang som annonserte endringen i dag mandag. I tillegg til den minimale omorganiseringen i ledelsen av selskapet, ble en omstrukturering av selskapet presentert, i følge amerikanske Cnet.

ASP skilles ut

Etter enorm vekst, hovedsakelig via oppkjøp de siste årene, skiller nå CA ut flere deler av den 21.000 mann store bedriften. Først ut er ASP-virksomheten, der det nye navnet blir iCan-ASP. Dette selskapet skal konsentrere sin virksomhet om ASP-markedet. CA har bygd opp en rekke ASPer rundt om i verden.

Seinere skal Programvare og tjenester spinnes ut i egne bedrifter i tillegg til at en del av selskapet som driver med mindre regnskapsprogrammer skal ut.

Selskapets aksjekurs har falt 47 prosent siden 3. juli, da CA fortalte om dårlige resultater i sitt første kvartal. Det er salget i Europa og mindre vekst i salg av stormaskiner som får skylda. Nå skal resten av CA fokusere sterkere på de tre heftigste vekstområdene: sikkerhet og håndtering av store datamengder, nettverkadministrasjon og programvareutvikling og forretningsintelligens.