Red Hat logo

Annonse


Red Hat 7.0 i beta

Red Hat logoBetaversjonen av Red Hat Linux 7.0 kalles for »Pinistripe», og inneholder store forandringer sammenlignet med de ulikhetene som var i 6.X -serien, skriver Linux World. Når det gjelder nye drivrutiner så har støtten ,for utstyr som tilsluttes maskinen via USB, blitt forbedret.

Programvaren ennå under utvikling

Betaversjonen består av en god del programvare som fortsatt er under utvikling, og blant annet finnes det muligheter til å bruke den kommende Linux-2.4-kjernen.

Mange andre viktige deler av systemet baseres også på programvare som er under utvikling og som derfor bør regnes som utstabilt.

Red Hat påpeker at denne versjonen ikke er gjort for systemer som krever høy pålitelighet, men er til for dem som vil bidra til å teste systemet.

Annonse
2.4 kan komme innen måneden er omme

Både Linux, Suse og Turbolinux slipper nye versjoner av Linux i disse dager. Men ingen av dem innholder den nye Linux 2.4.-kjernen, som har latt vente på seg.

Det finnes en testversjon av 2.4, men eksakt når den er klar vet bare Linux-grunnleggeren Linus Torvalds. Nylig gikk han ut og sa at den muligens kommer i august eller september.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse