Windows 2000 Office updat

Annonse


Trøblete Service fra Windows

Windows 2000 Office updat

Micorosoft har ikke vært mest kjent for å lage programmer som er kompatible med programvare fra andre produsenter. Nå viser det seg at Servicpack1 for Windows 2001, gjør annen programvare virkningsløse.

På sin hjemmeside opplyser Zone Labs, at Servicepack1 ikke er kompatibel med deres brannvegg Zonealarm. Det var Micosroft selv som rapporterte om problemet til selskapet.

Zonealarm er en personlig og gratis brannvegg til private brukere, som beskytter mot forskjellige angrepsformer, samtidig som det er et gratis produkt.

Annonse


Installasjonen av Servicpack1 gjør både Zonealarm og Black Ice, som er en annen populær brannvegg, virkningsløse.

Offentlig advarsel

Zonealarm har nå gått ut med en offentlig advarsel til Windows 2000 brukerne, som har installert Servicepack1 og har en Zonealarm brannvegg. I meldingen fra selskapet anbefales brukerne å endre Zonealarm-instillingene i Internet Security til medium. Dette gjør Zonealarm virksom inntil det foreligger en oppdatering som kan få Zonealarm opp å kjøre igjen.

Når den er på et medium blir du ikke ubeskyttet, og vil fremdeles ha en beskyttelse mot hvis noen skulle forsøke å hacke deg.

Zone Labs jobber nå sammen med Microsoft for å løse problemet i Servicpack1.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse