Annonse


– Ja til meningsløs wapping

– Det er jo litt som med Internett i starten, hvor folk ble kjent med mediet gjennom meningsløs surfing, sier Trond Nordby i WapTheWeb.

Hjemmesider på wap

WapTheWeb tilbyr egne hjemmesider på WapHome, med bilder, informasjon om seg selv, og linker til andre der ute i wapverdenen. Hittil har omlag 1000 brukere laget sine egne personlig wapsider på denne tjenesten, og alle bidrar de til å bygge opp wapsamfunnet.

– Det er viktig at folk også ser underholdningsverdiene i tjenester på wap, og vi ser at også at folk har begynt å krysslinke wapsidene sine, akkurat som på Internett, sier en fornøyd Nordby til Wapland.no.

Nå også på web

Da WapHome lanserte sin tjeneste tidligere i vår, begynte de i motsatt ende enn mange andre: det var nemlig kun mulig å lage hjemmesidene sine via mobiltelefonen, ikke på PC-en. Men nå kan man også oppdatere og forandre innholdet på wapsiden sin på web, og WapTheWeb er overbevist om at dette var den rette måten å gjøre det på.

Annonse
– I ettertid er vi glade for at vi gjorde det i den rekkefølgen. Hadde vi gått motsatt vei, ville vi nok har støtt på en del tekniske problemer, sier Nordby.

Seriøse tjenester

Men selv om selskapet oppfordrer til sporadisk surfing og underholdende hjemmesider, står WapTheWeb samtidig bak flere nyttige og seriøse waptjenester.

På wap.waptheweb.no/apoteket/ finnes en stor oversikt over reseptfrie medisiner, og detaljinformasjon dosering, bivirkninger, og hvor mange tabletter man har anledning til å kjøpe.

Sjømenn og andre båtglade kan finne redningsskøytenes wapsider på wap.waptheweb.no/redning/, med viktig informasjon og telefonnummer.

Vil du vite mer, besøk waptheweb.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse