Nettbok

Annonse


Hard satsing på e-bøker

Nettbok– Vi ser at markedet går i denne retningen, og vi ønsker å gjøre landhogg,sier Jonathan Karp hos AtRandom.

– Se for deg alle tenåringene som bokstavelig talt vokser opp på nettet. Det er svært sannsynlig at de ønsker å lese bøker på samme måte, sier hantil nyhetsbyrået AP.

Gir ut Ulysses som e-bok

AtRandom skal fra og med i vinter lansere omtrent 20 titler. En annen av Random Houses avdelinger planlegger også en elektronisk bredside. Modern Library skal i høst utgi 100 klassiske verker elektronisk, blant dem JamesJoyces “Ulysses” og Marcel Prousts “På sporet av den tapte tid”.

Forlagsbransjen beveger seg i stadig større grad mot et elektronisk marked.Her hjemme utga Aschehoug & Co i juni fem norske romaner i lomme-PC-format,men internasjonalt er det kanskje grøsserforfatter Stephen Kings forsøk på åselge rett til leserne som har vakt størst oppmerksomhet. King hopper mede-boken “The Plant” bukk over forlagene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse