Agresso (logo)

Annonse


Agresso blir gransket

Agresso (logo)Oslo Børs sender sin rapport om Agresso-saken til Kredittilsynet. Programvareselskapet hadde i forkant av mandagens melding om forhandlinger med et utenlandsk selskap, en voldsom kursoppgang.

På mandag ble Agresso-aksjen suspendert fra Oslo Børs. I løpet av fredagen hadde aksjen steget med 15 prosent, mens den i løpet av siste måned har steget hele 50 prosent.

– En stygg sak

– Kursen gikk veldig i forkant av meldingen. Det virker sannsynlig at det her har skjedd noe som ikke skal skje. Denne saken ser såpass stygg ut at vi allerede nå kan si at rapporten vil oversendes Kredittilsynet, sier informasjonskonsulent Tor Arne Olsen på Oslo Børs til DN ajour.

Rapporten fra Oslo Børs er ennå ikke klar, men det er avgjort at den skal sendes til Kredittilsynet. Nå kartlegger de hva som har vært kjent i markedet, av hvilke aktører, og vurderer hvorvidt Agresso burde kommet med opplysninger gjennom børsmeldinger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse