NetCom logo

Annonse


NetCom-styret anbefaler Telia-bud

NetCom logo

“Styret har drøftet tilbudet med både finansielle- og juridiske rådgivere og sett på ulike aspekter relatert til tilbudet til NetComs aksjonærer. Styret konkluderer, basert på analyser utarbeidet av Morgan Stanley Dean Witter og Orkla Enskilda Securities, at tilbudsprisen som tilbys NetComs aksjonærer er fullt ut tilstrekkelig”, heter det i en pressemelding fra NetCom.

NetComs styre anbefaler derfor aksjonærene å akseptere Telias tilbud. Aksjekursen var fredag 468 kroner, etter at den tidligere i måneden har vært oppe i 475.

Stemmer ikke

Styremedlemmene fra SBC/TeleDanmark, som kontrollerer vel 40 prosent av aksjene, valgte å ikke stemme. SBC/Tele Danmark har invitert Telia til samarbeide om NetCom, men svenskene har gjort det klart at de helst ser at danskene selger sine aksjer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse