Annonse


Rødt men optimistisk i Stepstone

Stepstone hadde en økning på 27 prosent fra forrige kvartal og omsatte for 101 millioner kroner. Inntektene økte med 51 prosent til 89,1 millioner kroner, mens underskuddet var 275 millioner før skatt.

Likevel var selskapet blant torsdagens børsvinnere med en oppgang på 7,74 prosent til 33,40 kroner, som er det høyeste kursen har ligget på siden begynnelsen av mai. Samme dag la selskapet fram sin kvartalsrapport som fortsatt viser svært røde tall. For hver kroner selskapet tjener bruker de 2,7 kroner.

Overskudd ventes i 2003

Denne gangen ble undersuddet på 275 millioner kroner før skatt, en økning på 125,4 millioner sammenlignet med første kvartal. Styret tror at underskuddet vil flate ut i neste kvartal, og i 2003 ventes overskuddet å komme.

I løpet av siste kvartal har selskapet hatt en organisk vekst i både England og Tyskland. I juni måned opplevde de også rekordhøy trafikk med tre millioner forespørsler totalt.

Annonse


Fremdeles har Stepstone 1,5 milliarder kroner i kontanter, og mener de har tilstrekkelig med ressurser inntil regnskapet går i overskudd.

De siste måneden har staben nesten blitt fordoblet og teller nå rundt 1.000 ansatte. I løpet av neste halvår skal flere hundre nye inn i staben.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse