Deskill

Annonse


Hakon Rett Hjem endrer og utvider

Deskill

– I 1999 økte vi vår omsetning med vel 140 prosent i forhold til året før. Veksten kunne også vært enda større om det ikke hadde vært for at kapasiteten vår er sprengt, sier direktør Gro Mykling i Hakon Marked til Finansavisen.

Til vestlandet

Nå skal det derimot satses. For som eneste aktør på markedet vil selskapet nå få tak i enda flere kunder med dårlig tid, som kan tenke seg levering av matvarene.

– Vi planlegger i disse dager å utvide virksomheten med enda et lokale i Oslo, i tillegg til utflytting til Bergen og Stavanger, sier Mykling.

Annonse
Bytter navn

Men samtidig er det slutt på Hakon Rett Hjem. Selskapet har endret navnet sitt og benytter nå moderselskapets tunge ICA-navn som drahjelp i markedsføringen.

– Det er vanskelig å etablere et nytt merkenavn, og til å begynne med valgte vi å være forsiktige. Vi ønsket ikke å bruke ICA-navnet på konseptet så lenge vi var usikre på hvordan det ville gå, sier Mykling.

– Men straks vi så at utviklingen gikk som vi ønsket og at fremtiden virket lovende trakk vi moderselskapet inn i markedsføringen og skiftet navn til ICA Rett Hjem, sier hun til Finansavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse