Nasdaq

Annonse


Flere IT-vinnere etter børsras

Nasdaq

Rekylen i IT-aksjene den siste måneden, og spesielt for produsenter av utstyr til telekom-sektoren, har gitt de IT-tunge fondene nytt liv.

Riktig tidspunkt

Hittil i år har teknologirelaterte aksjefond klatret 7,7 prosent, ifølge tall basert på 207 fond Bloomberg overvåker. Til sammenligning har 6498 øvrige fond bare steget 3,8 prosent, skiver nyhetsbyrået.

Vinnerfondene i sammenstillingen er de som startet opp etter at kursene raste i april. Amerindos B2B-fond debuterte 30. mai og har steget 83 prosent. Fra mars til mai stupte Bloombergs B2B-indeks 62 prosent.

Det beste teknologifondet så langt i år har steget 55 prosent. Det finnes selvfølgelige tapere blant IT-fondene også. Kinetic Internet Fund har rast 23 prosent. I fjor steg den eventyrlige 216 prosent.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse