Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Raskere for Djuice.com

Telenor Mobile Communications har gått inn i en avtale med Fast Search & Transfer om å utvikle tjenester for mobilt Internett, først og fremst for wap-portalen Djuice.com.

Den treårige partnerskapsavtalen mellom Fast Search & Transfer og Telenor skal fokusere på utvikling av mobile tjenester innen søk, posisjonering og multimedia.

– Vi regner oss for å ha den mest avanserte teknologien for å gjøre informasjon på Internett tilgjengelig fra mobile terminaler. Dette inkluderer søk, alarmer og kompresjonsteknikk for bilder og video, sier Rob Fisher, adm. direktør i FAST.

– Norge og Skandinavia har de mest avanserte mobile Internett-markedene i verden, og brukerne av djuice.com vil bli blant de første til å prøvesmake nye løsninger utviklet i samarbeidet med Fast, sier Olav Henrik Kjorstad i mFuture, utviklingsselskapet til Telenor Mobile Communications.