MP3.com

Annonse


Mp3-fans bombarderer senatorer

MP3.com

Formann for domstolenes komité, Orrin Hatch, hadde tirsdag mottatt 40.000 elektroniske meninger fra folk over hele verden. En annen medlem i komiteen, Patrick Leahy, hadde mottatt 47.000 e-brev, melder Yahoo.

Det er Napsters og MP3.coms adm. direktører, Hank Barry og Michael Robertson som har oppfordret sine brukere til å sende en takk til de to senatorene.

Bønn om takk

Fra MP3.com har man i flere dager kunnet sende en ferdigskrevet e-post, og ved pålogging til Napsters nettverk har man kunnet lese en anmodning fra Barry om å sende en takk til de to senatorene med »et balansert syn på opphavsrettighet.»

Annonse


– Det har kommet til uttrykk mange meninger, og en stor del av meldingene takker Hatch og Leahy for å holde høringer og gi saken oppmerksomhet i Kongressen. Det er åpenbart at mange følger saken tett, uttalte Jeann Lopatto, komiteens pressesekretær.

Ivrige MP3.com-brukere

Talsmann for Patrick Leahy har kunnet opplyse om at 55 prosent av hans mottatte meldinger er sendt fra MP3.com. Det skal også være en del tilfeller hvor samme person har sendt samme e-post flere ganger.

Orrin Hatch hadde onsdag ikke lest posten ennå, men skal ifølge Lopatto være klar over at postkassen er fylt til randen av takkebrev.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse