Annonse


Avidi kjøper seg opp i Norge

Overtagelsen skjer gjennom rettet emisjon og kjøp av aksjer fra eksisterende aksjonærer. Emisjonen tilfører Monet ca 1.8 millioner kroner.

Den største grunnen til at Avidi nå går inn i Mo i Rana-selskapet Monet A/S er selskapets utvikling innenfor salg av Internett-tilknytninger gjennom kabel-TV, skriver Telenor Avidi i en pressemelding.

Nett over kabel-TV

Monet har lykkes med å selge Internett gjennom kabel-TV-nettet til næringslivet. Dette har gitt næringslivet i Mo i Rana et av landets bedre tilbud på høyhastighetslinjer til Internett.

Annonse
Telenor Avidi tar nå sikte på å utnytte disse erfaringene i forbindelse med utbygging av Internett-tjenester i andre kabelnett, i første omgang i Nordland.

– Vi synes den utviklingen Monet har hatt i Mo i Rana er spennende. Vårt medeierskap vil styrke selskapet finansielt, og gi muligheter for å utvikle lignende produkter i flere av våre kabelnett, sier administrerende direktør i Telenor Avidi, Svein R. Aarvik, nå også styreleder i Monet A/S.

Folket i arbeid

Daglig leder i Monet, Bjørn Einar Valle, mener at Telenor Avidis inntreden vil kunne gi flere positive effekter for lokalsamfunnet i Rana:

– Bedre finansiering gir oss muligheten til å høyne kvaliteten på produktet ytterligere, og det er grunn til å tro at samarbeidet med Avidi vil gi grunnlag for flere arbeidsplasser i tiden fremover, sier han i pressemeldingen.

Flere kunder

For Monet betyr et utvidet marked ikke bare muligheter for å selge flere tilknyttinger til Internett.

– Vel så interessant er utsiktene til et større marked for våre andre produkter, som websider og intranettsystemer for næringslivet, sier Valle.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse