Letsbuyitmaur

Annonse


Letsbuyit.com bryter loven

Letsbuyitmaur

Cniteds seier i retten innebærer at selskapet midlertidig kan stanse Letsbuyit.coms virksomhet i Tyskland. Hvorvidt Cnited vil utnytte sin rettslige seier til å stanse Letsbuyit.com eller søke en minnelig løsning med sin konkurrent er ennå ikke avgjort, sier en talsmann for Cnited til den tyske finansavisen Handelsblatt.

– Hvis Cnited presenterer rettens beslutning og krever stans i dagens virksomhet vil vi i utgangspunktet endre vår prismodell i det tyske markedet, sier sjefen for Letsbuyit.coms tyske avdeling, Rolf Hansen, til Handelsblatt. Han opplyser også at Letsbuyit.com vil anke rettens beslutning.

Bare én pris

En endring av prismodellen vil i praksis bety at Letsbuyit.com kun kan oppgi den laveste prisen for produktene de selger. I dag oppgir selskapet, som bygger på det gode gamle samvirkelags- eller samhandlingsprinsippet, prisene fra en rekke aktuelle leverandører av et produkt.

Cniteds medhold i retten ble et nytt slag for Letsbuyit.com, som i forrige uke måtte utsette sin planlagte børsintroduksjon og senke emisjonskursen fra mellom seks og syv til mellom tre og fire euro. Før en børsintroduksjon gir selskapet frisk kapital har Letsbuyit.com penger til tre måneders drift.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse