Hopp til navigasjon Hopp til innhold

NetCom med billigere tekstmeldinger

NetCom-kunder med @Kontant-abonnement kan nå sende tekstmeldinger for bare 79 øre, den billigste tekstmeldingstjenesten på markedet.

Siden Januar har prisen på SMS gjennom @Kontant blitt satt ned med 20 prosent, melder NetCom.

– Vi ønsker hele tiden å være konkurransedyktige på pris. Derfor kommer vi med denne gladmeldingen. Mange ungdommer har @Kontant, og vi vet de er opptatt av å bruke mobiltelefonen til å sende tekstmeldinger. Nå kan de altså sende SMS til en svært gunstig pris, sier NetComs informasjonskonsulent Bjørnar Storeheier.

Som @Kontant-kunde kommuniserer man med NetCom via Internett. Kunden får tilgang til en rekke tjenester på weben, blant annet kundeservice og elektronisk påfylling av ringeminutter. Alle NetComs kontantkunder kan registrere seg som @Kontant-kunde.