SimsVille 1

Annonse


Splitter ny Sims-suksess?

SimsVille 1I SimCity er du eneveldig ordfører. I The Sims er du «barnevakt» for en familie. Snart kommer The Sims-oppgraderingen Livin’ Large.

Men mange har etterlyst muligheten til å kontrollere og utforske et helt nabolag, og ikke bare et enkelt hus som i The Sims.

Praktfull 3D-fikk

SimsVille, som kommer neste år, er en slags kombinasjon av The Sims og SimCity. SimsVille tar dessuten 3D-grafikk i bruk. I følge de som har sett spillet, yter ikke de første skjermbildene spillet rettferdighet. SimsVille hus

Det er også Maxis som utvikler dette spillet, som blir distribuert gjennom Electronic Arts.

Annonse
Importer en Sim!

I SimsVille begynner du med å bygge en by, som i SimCity. Når hus, veier, butikker, fabrikker, skoler og torg er på plass, kan du importere Simmer fra The Sims.

Det er viktig å plassere folk med samme interesser i nærheten av hverandre. Akkurat som i The Sims, blir figurene påvirket av sin sosiale omgangskrets.

Lyssky business

Noen deler av byen vil kanskje være befolket av energiske, vellykkede borgere, mens andre strøk preges av søppel og lyssky business bak skitne vinduer.

Hvem som flytter inn, avhenger av hva du bygger: En simpel bar eller en flott restaurant. Hvis ikke beboerne finner det de ønsker, flytter de et annet sted.

Alle kjenner alle

Når du navigerer rundt i byen og klikker på en av figurene, vises en liste over Simmens familie, slekt og venner. Alle figurene kjenner direkte eller indirekte de andre personene i spillet. SimsVille fabrikk

Etter hvert som de møtes, utvikler historien seg.

Det er opp til deg!

Hvis du styrer SimsVille med heldig hånd, blomstrer byen. Hvis du ikke makter ansvaret, oppstår konflikter, forfall og hærverk.

SimCity 3000 og The Sims har vært unike suksesser i et spillmarked som ellers preges av mye blod og gørr. Vil SimsVille bli Maxis’ 2001-suksess?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse