ToyCity

Annonse


Butikk på nett ingen lek

ToyCityDet melder danske 2M Invest som har investert 14,3 millioner kroner og eier 6,7 prosent av selskapet.

Toycity hevder de er Europas største leketøybutikk på nettet, og er delvis eid av danske og amerikanske venture-selskap, samt en rekke danske privatpersoner.

Har slitt en stund

Nettbutikken startet med høy faneføring høsten i fjor, men problemene dukket opp allerede ved juletider.

ToyCity slet med å oppfylle leveringsforpliktelsene i julerushet, og mange barn ble snytt for julegaver fra ToyCity. Også etter julehandelen har Toycity hatt problemer med å levere varene innen tidsfristene. Siden varemottakerne først og fremst er bursdagsbarn, er det ikke rart selskapet har problemer, skriver det danske nyhetsbyrået Peasy.

Annonse


Nå jobber selskapet med å finne en vei ut av uføret, og det spekuleres i reorganisering av bedriften. Hvis danskene ikke lykkes kan de ende med samme skjebne som nettkollegaen ToySmart.com og den britiske nettbutikkfiaskoen Boo.com.

Origo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse