Annonse


Sikrer Nextra-kunder

Nextra har inngått en avtale med Symantec om levering av ny programvare for datasikring. Avtalen omfatter størstedelen av de som i dag har et Online-abonnement. Eksisterende Pluss-kunder får tilgang til sikkerhetsprogrammet Norton Anti Virus, mens Total-kunder i tillegg vil få Norton Internet Security.

Telenor melder at brukerne, som til enhver tid kan oppdatere programvaren med et tastetrykk.

– Sikkerhet på alvor

Nestra og andre tjenestetilbydere av Internett ble nok skremt når de så hvilken effekt virus som ILOVEYOU hadde på belastningen av e-posttjenerne deres. Hjelp til kundene vil være hjelp til egne systemer.

– Vi tar kundenes sikkerhet på nettet meget alvorlig, og ønsker å ligge ett steg foran. Samtidig er det vår strategi å kontinuerlig tilrettelegge nye og bedre tjenester for våre kunder. Derfor har vi valgt å samarbeide med Symantec, for å kunne tilby våre kunder økt sikring av egen datamaskin», sier adm. direktør Morten Lundal i Nextra.

Annonse


Trygg post

Med oppdateringer fra Symantecs databaser, skal Nextras kunder kunne sikre seg at programvaren inneholder seneste informasjon om virus.

Norton Anti Virus skanner elektronisk post med vedlegg for alle de vanligste e-postlesere, og kan blant annet avdekke virus i komprimerte filer. Dermed slipper brukerne å bekymre seg for å åpne post med skadelig innhold. Denne teknologien gjør det mulig å oppdage nye typer virus, samtidig som lagret materiale skannes for tidligere virusangrep.

Norton Internet Security 2000 sikrer PC-en mot angrep fra hackere ved hjelp av en såkalt brannmur, og åpner for filtrering av websider med uønsket materiale for barn.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse