Annonse


Ny Pocket PC på vei

Det er særlig Palmax PD-500C det nå rettes forventninger mot. Modellen har tidligere kjørt Windows CE v2.11, men skal nå komme i ny utgave med blant annet Pocket PC OS for lanseringen i USA.

Digitalkamera og MP3

Den nye Pocket PC’en er utbyggbar, da den har port for Compact Flash (Type I og II), og kan bruke eksisterende tilleggskort med funksjoner moden, LAN, GPS og ekstra minne. Som standard tilbehør kommer PD-500C med et eget Compact Flash digitalkamera (se bilde), som tar stillbilder i JPG format. Palmax video

Ellers er den håndholte datamaskinen utstyrt med 131 Mhz MIPS CPU, infrarød sender og mottaker, docking cradle for synkronisering mot PC, fargeskjerm, mikrofon, og serieport.

MP3-spiller følger med som standard programvare, i tillegg til vanlige kalender- og planleggerfunksjoner. PD-500C kommer med 16 MB ROM og 32 MB RAM.

Annonse
Lillebror

Palmax skal visstnok også ha en mindre og billigere Pocket PC klar for det amerikanske markedet om kort tid, med gråtoneskjerm og begrenset minne, som i følge PDA-News har navnet P7M og vil koste under to tusen kroner. En Visor-konkurrent, kanskje?

Når den den amerikanske lanseringen faktisk vil finne sted er noe uvisst, men ryktene vil ha det til at det blir mot slutten av sommeren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse