Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Last ned IE 5.5!

Sent onsdag kveld, norsk tid, lanserte Bill Gates den nyeste versjonen Internet Explorer. IE 5.5 er nå klar for nedlasting fra Windows Update, men norsk utgave er ennå ikke ferdig.

Internet Ex 5.5 utskrift
Den ser likedan ut, men på bakrommet er det likevel nye takter: Den nye nettleseren Internet Explorer 5.5 byr på raskere nedlasting av nettsidene, enklere og raskere utskrifter med forhåndsvisning, forbedret støtte for multimedia og nett-standarder, samt enklere tilpassning av nettleseren.

Gates i Orlando

Lanseringen av Microsofts nye nettleser fant sted på Microsoft Professional Developers Conference 2000 i Orlando, Florida sent onsdag kveld. Der fremhevet Bill Gates forbedringene i IE 5.5, spesielt for utviklerne som vil satse på Microsofts nye .Net teknologi.

IE 5.5 støtter nettstandarder som Cascading Style Sheets, Synchronized Multimedia Integration Language og dynamic HTML.

Last den ned!

Ved en feil slapp Microsoft de engelske, japanske, kinesiske, koreanske og tyske versjonene av IE 5.5 allerede forrige uke. Nå kan engelsk versjon av den nye nettleseren lastes ned fra Windows Update, eller fra www.microsoft.com/windows/ie. Vi har gjort det. Oppdateringen er på 16 MB.

Til alles forbauselse ble nettleseren ferdig i juli, slik Microsoft tidligere lovet!

Netscape og Opera

Konkurrenten Netscape 6.0 kommer med beta 2 i slutten av august og skal være ferdig senere i høst.

Amerikanske media omtaler nå den norske nettleseren Opera i samme åndedrett som de nye versjonene av Explorer og Netscape.