Annonse


Slik ser Sonys nye PDA ut

På diverse diskusjonsforum på web, slik som PalmStation og PDABuzz, kan man nå finne bilder av den nye PDAen fra Sony. Hvorvidt Sonys designerteam har klart å tenke friskt og spennende er diskutabelt…Sonys PDA

Utseendemessig ser den ikke ut til å skille seg vesentlig fra for eksempel Palms håndholdte planleggere, om enn noe mer firkantet.

Rulleknapp

Sonys Jog-Dial ”rulleknapp” skal sitte på siden av PDAen, og kan brukes blant annet til å gjøre menyvalg.

Forøvrig vites det foreløpig lite om spesifikasjonene på Sonys nye produkt, bortsett fra at den skal kjøre Palm OS og bruker produsentens egne lagringsmedium, MemoryStick. Foreløpig finnes Sony MemoryStick med lagringskapasitet fra 4 til 64 MB, og versjoner med henholdsvis 128 og 256 MB skal være under utvikling.

Se nedenfor relatert lenker for mer info.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse