MouseMan Wheel optisk

Annonse


Blåmus fra Logitech

MouseMan Wheel optiskLogitechs optiske MouseMan Wheel er basert på samme design som MouseMan Wheel fra 1997 som igjen avløste Logitech MouseMan+. Utformingen regnes av mange som noe av det beste designet som noensinne er laget.

Logoen lyser blått

Optiske MouseMan Wheel har to vanlige knapper, en rulleknapp og en tommelknapp, og musa er utformet med myke sider, og i metallic blå farge. Sålen er gjennomsiktig.

På toppen lyser en Logitech-logo i blått (- mens Microsofts optiske mus har en såle som lyser rødt). Listeprisen er 600 kr med moms

Symmetrisk Wheel Mouse

Den andre nye, optiske musa er Logitech Wheel Mouse med to knapper og rulleknapp.

Annonse
Wheel Mouse er symmetrisk og passer derfor både høyre- og venstrehendte. Også denne musa har metallic, blå farge med gjennomsiktig bunn, og knapper i »børstet stål». Listeprisen er 450 kr med moms.

1500 eller 2000 bevegelser

Følerne i Logitechs optiske mus registrer bevegelser 1500 ganger i sekundet, det samme som Microsofts IntelliEye-teknologi.

Microsoft vil imidlertid snart lansere nye mus som registrer opptil 2000 bevegelser i sekundet. Raskere registrering er en fordel når musa brukes til dataspill, eller til presise bevegelser i tegneprogrammer.

Verdens største museprodusentLogitech-musene følges av programmet Web Wheel som gir brukerne direkte aksess til de fire mest brukte nettleser-funksjonene, og fem valgfrie nettadresser.

Logitech har både USB- og PS/2-kontakt, og fungerer både på PC og Mac.Logitech produserer 50 millioner mus i året, pluss 10 millioner andre produkter. Det tilsvarer to produkter hvert sekund døgnet rundt!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse