Annonse


Utrolig økning av mobilprisene

– Vi beklager økningen, men kommer ikke utenom. Ikke tjener vi mer penger heller, sier informasjonssjef Jo Heldaas i Telenor Mobil til NTB.

Prisene til andre nordiske land øker kraftig, skriver VG.

Enorm økning

Med et GSM Privat-abonnement til et mobilnummer i Sverige, Finland eller Danmark etter klokka 18 i dag betaler du 1,98 kroner per minutt. Fra 1. august må du betale 5,99 kroner. Denne prisen gjelder døgnet rundt.

Annonse


Heldaas begrunner prisøkningen med en internasjonal omlegging av prisberegningene.

– Nå subsidierer innenlands-samtaler de samtalene som går til utlandet. Omlegging fra 1. august innebærer at prisen for alle samtaler skal reflektere de faktiske kostnadene. Samtaler til noen land blir billigere, for andre blir de dessverre dyrere, sier Jo Heldaas.

Bytt abonnement

Kunder med mange utenlandssamtaler anbefales nå om å skifte abonnementstype til GSM Proff. Med et slikt abonnement øker prisen på et tellerskritt til en mobil i Norden etter klokka 18, med “bare” 80 prosent, fra 1,49 kroner til 2,69 kroner, skriver VG.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse