MC med posi

Annonse


Surf på MC

MC med posiBikeposition.coms posisjoneringstjeneste lanseres av firmaet Mobileposition, og skal tjene penger på Sveriges 258.000 MC-eiere. WAP-tjenesten er gratis for brukerne, men krever registrering.

Når en motorsyklist ringer opp og logger seg inn vil bikeposition.com alltid løfte frem lokal informasjon, enten det gjelder vær, verksteder eller andre tilbud på veien.

I sommer må motorsyklistene taste inn navnet på nærmeste tettsted, men fra og med august iår vil bikeposition.com registrere hvor brukeren ringer fra og automatisk hente frem nærmeste lokale tilbud.

Bikeposition.coms tjeneste inneholder også en egen markedsplass for omsetning av sykler og reservedeler, aktuelle artikler for MC-frelste og en egen søkefunksjon som leter seg frem til gode kjøreruter i ulike områder.

Annonse


Gründeren av tjenesten, Tomas Cedermark, kjører sykkel selv, og ser et stort behov for oppdatert og relevant informasjon blant sin økende skare av medsyklister.

– Muligheten for å søke etter gode kjøreruter er en helt unik tjeneste for motorsyklister. Vi er alene om dette tilbudet, reklamerer Tomas Cedermark.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse