Annonse


Fra Sol til Halogen

Etter måneder med krangel med sin tidligere arbeidsgiver Sol er Kirsten Idebøen stadig attraktiv på arbeidsmarkedet. Han har nå fått i oppdrag å lede Halogen Norge fram til å bli som Norges ledende konsulentselskap på strategiske internettløsninger, går det fram i en melding fra selskapet.

– Vi er meget glade for rekrutteringen av Kirsten som administrerendedirektør for Halogen Norge, sier konsernsjef i Halogen Tomas Duffy.

– Kirsten, som er en ung og erfaren leder, kommer til å tilføre oss viktigkompetanse – ikke minst om Internett markedet i Norden, og naturligvisspesielt i Norge.

Idebøen selv sier at hun gleder seg til å ta fatt, og til børsintroduksjonen.

– Det som gjorde Halogen spesieltattraktivt var selskapets unike evne til å bidra til forretningsutvikling,både innen etablerte selskaper og start-ups. Halogens kombinasjon av tungerfaring innen strategiutvikling og spisskompetanse innen teknologi ogdesign/kommunikasjon, har satt selskapet i en unik posisjon til å konkurrereom de mest strategiske og verdiskapende internettutviklingsprosjektene, kommenterer Idebøen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse