Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fra Sol til Halogen

Tidligere adm. direktør i Sol Kirsten Idebøen skal lede Halogen Norge, som er et konsulentselskap for strategiske internettløsninger.

Etter måneder med krangel med sin tidligere arbeidsgiver Sol er Kirsten Idebøen stadig attraktiv på arbeidsmarkedet. Han har nå fått i oppdrag å lede Halogen Norge fram til å bli som Norges ledende konsulentselskap på strategiske internettløsninger, går det fram i en melding fra selskapet.

– Vi er meget glade for rekrutteringen av Kirsten som administrerendedirektør for Halogen Norge, sier konsernsjef i Halogen Tomas Duffy.

– Kirsten, som er en ung og erfaren leder, kommer til å tilføre oss viktigkompetanse – ikke minst om Internett markedet i Norden, og naturligvisspesielt i Norge.

Idebøen selv sier at hun gleder seg til å ta fatt, og til børsintroduksjonen.

– Det som gjorde Halogen spesieltattraktivt var selskapets unike evne til å bidra til forretningsutvikling,både innen etablerte selskaper og start-ups. Halogens kombinasjon av tungerfaring innen strategiutvikling og spisskompetanse innen teknologi ogdesign/kommunikasjon, har satt selskapet i en unik posisjon til å konkurrereom de mest strategiske og verdiskapende internettutviklingsprosjektene, kommenterer Idebøen.