Handlekurv opp

Annonse


Forsker på norsk e-handel

Handlekurv oppNorges forskningsråd ga klarsignal i mai til å sette i gang prosjektet: Elektronisk handel og virkninger på arbeidsmarkedet i varehandelen.

– Handel og Kontor er initiativtaker til prosjektet som er det første i sitt slag i Norge, ja kanskje også i Norden. Det er gjennomført en god del forskning på elektronisk handel, men til nå er det ingen som har forsket på hvilke virkninger den vil ha for de ansatte, for arbeidsplassene, arbeidsoppgavene osv, heter det på hjemmesiden til Handel og Kontor.

Forskningen skal utføres av Norsk Regnesentral ogFafo. Pål Steigan i Artemisia blir koordinator for Handel og Kontor i prosjektet

Også Handels- og Servicenæringens hovedorganisasjon (HSH) har støttet opp. I denne omgang er det snakk om et forprosjekt. Håpet er at det skal rydde vei for en større og mer omfattende prosjekt senere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse