Enitellogo ny

Annonse


Enitel-avtale med Elkem

Enitellogo nyElkem hevder prisen på tjenestene var avgjørende.

– Avtalen er i stor grad prisdrevet og vi er fornøyde fordi vi klarer å utnytte konkurransen i dette markedet. Vi sto mellom forskjellige leverandører som vi så som interessante, men til slutt var prisen på tjenestene det avgjørende for oss, sier direktør for konserninnkjøp i Elkem, Svein B. Eriksen.

Sparer på infrastruktur

– Vi viser at vi behersker store og komplekse kunder, i tillegg til at stadig flere mindre kunder velger Enitel. En av mange årsaker til dette er at Enitel slipper å leie infrastruktur av andre. Dette kommer våre kunder direkte til gode i form av billigere tjenester, sier direktør Erling Nilsen, i Enitel AS i en pressemelding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse