Larsen, Rolf

Annonse


Britisk vekst for norsk ISP

Larsen, RolfActive ISPs mener Storbritannia for tiden er det viktigste markedet. Men innsatsen har såvidt begynt, skal vi tro en pressemelding fra selskapet..

– Vår suksess i blant annet Storbritannia viser at det kun er ideen og innsatsviljen som hindrer norske selskaper fra å gjøre suksess i utlandet, sier administrerende direktør Rolf Larsen i Active ISP.

Avtaler

Domene- og webhotell-selskapet har klart å hanke inn et par viktige og strategiske avtaler på de britiske øyene.

– Noe av strategien har vært å gjøre langsiktige og eksklusive avtaler med de markedskanaler som har troverdighet. Active ISP har i dag avtaler med Microsoft Network (msn.co.uk) og Altavista.co uk, samt UKmax.com. Disse topper listen over de mest traffikerte portalene i Storbritannia, sier markedsdirektør Jarle Ørnebo.

Annonse
Vekst

Etter at Active ISP lanserte sine tjenester for web-hosting og salg av domenenavn på det engelske markedet har selskapet fått over 17.000 nye kunder. De opplyser at det i snitt registreres 200 nye kunder hver dag.

Active ISP leverer Web tjenester, løsninger for elektronisk handel, e-post, domeneregistrering, databaseløsninger og dedikerte Internettservere, samt applikasjonstjenester (ASP). Selskapet har over 90 ansatte og er representert i Storbritannia, Frankrike, Spania, Nederland, Belgia, Østerrike, Italia, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, USA og Norge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse