Annonse


Nye mobiltjenester på Quart

For Telenor Mobil er hovedsponsor av arrangementet nede på Sørlandet og det medfører selvfølgelig at de må presentere nye godsaker til publikummet. I år er det en mobilinfo-tjeneste, samt en wap-tjeneste som festivaldeltakerne skal få nyte godt av.

Quart på sms og wap

En tjeneste som har vært tilgjengelig en god stund er Quart-festivalens mobilinfo-tjeneste. Men det store med tjenesten i disse dager er at den vil være gratis under festivalen, slik at alle meldingene som går ut kan få et stort publikum.

– Vi sender ut meldinger fortløpende, selv om vi ikke har til hensikt å spamme folk med en haug med tøys. Det vil være relevant info, blant annet om hvilke artister man kan finne hvor, og innholdet vil være lett og ledig, sier informasjonssjef Jo Heldaas i Telenor Mobil til wapland.no.

Annonse
Wap-tjenesten vil ikke være fullt så gratis, men her får man i hvert fall den informasjonen man vil ha, når man vil ha den. Tjenesten inneholder konsertinfo, nyheter, billettinfo og sladrespalter. Primært vil det være en nytte- og informasjonsbase som blir fortløpende oppdatert, gjennom et samarbeid mellom Telenor Mobil og Quart-festivalen.

Bygger for de unge

At introduksjonen av disse tjenestene kommer i forbindelse med Quart-festivalen er ikke tilfeldig. For dette er et publikum stappfullt av mobilbrukere.

– De menneskene som drar på denne festivalen bruker mobilen ofte. Vi vet hvilke typer som pleier å være på slike steder og dette er en av grunnene til at vi har økt vår mobildekning i området, sier informasjonsdirektør Guri Wormdahl i NetCom til wapland.no.

Jenter med mobil

– Vi har gjort en undersøkelse om hvor mange i de forskjellige segmentene som har, og bruker mobil. Tallene viser at blant unge mellom 15 og 19 år har hele 92 prosent av jentene mobiltelefon, mens 83 prosent av guttene har mobil, sier informasjonsdirektør Wormdahl, som ikke er så overrasket over den høye kvinneandelen.

– Det er egentlig ikke så rart. Jenter er tradisjonelt sett de som bruker telefon og andre kommunikasjonsformer mest. Omsorgsfaktoren teller nok inn her, sier Wormdahl.

Lett tilgjengelig

Infotjenesten har vært tilgjengelig en god stund og du får tak i den ved å sende tekstmeldingen ”varsle quart” til nummer 1999. Husk at tjenesten kun er gratis i festivalperioden.

Wap-tjenesten, som ble åpnet på fredag, er tilgjengelig på Telenor Mobils egen portal djuice.com under kategorien underholdning.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse