Annonse


Mex-millioner til Nera

I første halvår inneværende år er det registrert ordrer under denne kontrakten til en verdi av 160 millioner kroner.

– Kontraktene bekrefter at Nera er en av de ledende leverandørene av radiolinje i Latin-Amerika, og vi skal nå bevise at Neras utvidede produkttilbud og forsterkede tilstedeværelse i regionen skal komme kundene til gode, sier Neras regionaldirektør i Latin-Amerika, Ove Bratsberg.

Utstyret vil bli levert fra både Neras virksomhet i Bergen (SDH-radio) og den nylig kjøpte virksomheten i Boston, USA (PDH-radio), melder Nera. Installasjon og andre tjenester vil bli gjennomført av Neras selskap i Mexico.

Neras produksjon i Brasil er nå på det nærmeste ferdig etablert, og selskapet har allerede begynt å ha fordel av den forbedrede konkurransekraften innenfor Mercosur-området. Neras SDH-utstyr er godkjent som lokalt produsert utstyr av de brasilianske myndighetene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse