Lego Vision

Annonse


Lego-robot jager katta

Lego VisionDet nye byggesettet fra LegoMindStorms består av to deler: Vision Command og Robotics Invention System.

Vision Command er et PC-kamera med QuickCam-teknologi fra sveitsiske Logitech. Det kan brukes som et vanlig PC-kamera, og sende videosnutter som e-postvedlegg. Med den medfølgende programvaren, kan det dessuten programmeres til å reagere på bevegelse, lys og farge.

Kameraet kan automatisk slå seg på når noen kommer inn i huset, overføre bilder til PC-skjermen og gjøre opptak av inntrengerne.

En liten robot i huset

Vision Command kan kombineres med robot-byggesettet Robotics Invention System. Derved kan du bygge en liten robot som beveger seg rundt i huset og forfølger mor, lillesøster eller husets kjæledyr, mens du følger med på PC-skjermen.

Annonse
Husets håpefulle kan programmere Lego-roboten til å jage katta, utforske kjelleren på jakt etter mus, eller dytte baller som kommer mot den.Lego-byggesettet kan også spille gitar, trommer og andre instrumenter.

Kommer i september

Lego-byggesettene er beregnet på barn fra 12 år og oppover. PC-kameraet har USB-tilkobling og innebygd mikrofon. Byggesettet følges av en rekke spesielle Lego-klosser.

Vision Command vil koste om lag 1000 kr, og Robotics Invention System 2000 kr når de kommer på markedet i september.
Årets julegave er allerede klar!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse