Refslund, lars og rie

Annonse


Vil føde på Internett

Refslund, lars og rieRie og Lars Refslund valgte for knapt et halvt år siden å innvie hele verden i fødselen, som skal foregå i hjemmet i Broager, Sønderjylland.

– Interessen for fødselen har vært enorm, og vi har virkelig hatt mange positive opplevelser i den forbindelse. Masser av vennlige mennesker har sendt os e-postmeldinger og elektroniske postkort. Og når vi har været inne på nettet for at chatte, har langt størsteparten av folk ønsket oss hell og lykke, sier Rie Refslund i en melding fra portalen 1klick.dk.

Noen kritiske

Men det er ikke alle som synes ideen om en direkte fødsel via Internett er god.

– I debattforummet på 1klik.dk har noen ytret deres forargelse over vår beslutning. Det har vakt en viss forundring at vi vil ‘stille ut’ fødselen for hele verden.

Annonse
– Det har imidlertid vært et av formålene med vår beslutning om den direkte overføringen via Internettet, nemlig at skape debatt om Internettets muligheter, sier ekteparet.

De vurderer også å overføre barnedåpen via Internett.

Et ekte nett-par

– Lars og jeg møttes på nettet via chat. Deretter ble vi gift i en direkte Internett-overføring. Nå har vi også valgt at vise fødselen på Internett, så hvorfor ikke vise en direkte overføring av barnedåben, spør Rie Refslund.

Tips via mobil

Hvis man har en mobiltelefon, kan man melde seg på en SMS-tjeneste, slik at man får en melding noe timer før fødselen.

Live-fødslen kan følges på adressen www.1klik.dk/netbaby2000.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse