Annonse


The Sims gjør livet rikere

Flere anmeldere har utropt The Sims til Årets spill hittil i år. Handlingen i The Sims er dagligdags: skaff jobb, få venner, bli gift, kjøp hus og få barn. Mange fans har utviklet historien med nye rollefigurer og heftigere handling.

Nå blir Sims-livet rikere.

I september lanserer Maxis tilleggspakken Livin’ Large med nye funksjoner, mange flere objekter (hus, møbler etc), fem nye nabolag og fem nye yrker.Sims kultur

Bortført av romvesener

Ett av de nye objektene i Livin’ Large er et teleskop. Når et familiemedlem kikker i teleskopet, risikerer han å bli bortført av et romvesen.

Annonse
Den fortvilede familien får det snart verre: Når romvesenene returnerer den bortførte, har han fått ny personlighet!

Ånden i lampen

En ny »Aladdins lampe» pynter ikke bare opp i rommet. Når noen gnir på den, dukker ånden opp av lampen. Ånden kan oppfylle ønsker, men det er slett ikke sikkert at det gir det ønskede resultat….

Blant de nye objektene finner vi også kakelakker, kjemisett, voodoo-dokker, krystallkuler, hagenisser og juledekorasjoner som alle byr på overraskelser. Sims peisestue

Tileggspakken inneholder masse møbler og interiører i slotts-stil, Vegas-stil, 50-og 60-årsstil.

Journalist eller dagdriver

Livin’ Large har fem nye yrker: Hacker, musiker, journalist, dagdriver og paranormal detektiv, som åpner for 50 nye jobber, f.eks.: kult-leder, UFO-detektiv, TV-stjerne, eller kjendis, gatemusikant, pianostemmer, badevakt, butikkekspeditør eller betatester.

Tid er mangelvare

Livin’ Large byr på fem nye nabolag med 50 hus og familier til sammen, men nabolagene er fortsatt isolert fra hverandre.

Tid er mangelvare i The Sims, og heller ikke Livin’ Large har fridager der du får tid til sosial omgang og få de nye vennene du trenger for å komme videre i spillet.

Når tilleggspakken kommer i september, gjelder det bare å få mer tid til å spille dette fascinerende spillet.ILL: LL interiør 1.jpg ELLER LL interiør 2.jpg ELLER LL interiør 3.jpg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse