Annonse


Beskytter mot pda-virus

En håndholdt datamaskin kan være et alvorlig hull i bedriftens datasikkerhet. Selv om nettet er beskyttet av alskens brannmurer og sperrer, vil et eventuelt virus kunne spre seg på systemet ved at ansatte synkroniserer sine pda-er med stasjonære maskiner som er koblet opp mot nettet.

Dette kan på mange måter sammenlignes med faren ved at ansatte bruker disketter som de har tatt med seg hjemmefra uten å kontrollere for virus først.

Sjekker i forkant

McAfee tilbyr nå et sett med verktøy som skal forhindre at slike ting forekommer, og som blant annet kan skanne håndholdte terminaler for virus før de får sjansen til å overføres til pc-en din.

Annonse


Wireless Security Center består også av fem andre applikasjoner som skal gjøre det enklere å kontrollere filene og sikkerheten på pda. Årsavgiften for å bruke disse tjenestene vil være $89.95, men for en begrenset periode er prisen satt ned til $59.95.

Besøk McAfee Wireless Security Center på www.mcafee.com/wireless/default.asp

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse